Tutkittua tietoa kahvista

Elintarviketeollisuusliiton Kahvi- ja paahtimoyhdistys tarjoaa tutkittua tietoa
kahvista ja terveydestä terveydenhuollon ja ravitsemuksen ammattilaisille.

Image

Kofeiini elimistössä

Tiesitkö, että kofeiinin imeytymisessä on yksilöllisiä eroja? Yleensä se imeytyy elimistöön noin 45 minuutissa ja pitoisuus on suurimmillaan 15-120 minuuttia nauttimisesta.

Lue lisää
Image

Uusi tutkimus: Kahvi ja tyypin 2 diabetes

Kahvinjuonti on ylipainoisilla tyypin 2 diabeetikoilla yhteydessä vähemmän vakavaan ei-alkoholiperäiseen rasvamaksatautiin.

Lue lisää
Image

Kahvi ja sydänterveys

Tutkimuksissa on selvitetty kohtuullisen kahvinjuonnin, 3-5 kupillista/päivä, yhteyksiä sydän- ja verisuonisairauksilta suojaaviin vaikutuksiin.

Lue lisää
Image

Kahvi ja ruoansulatuskanava -webinaari 13.4.2023

Asiantuntijat esittävät tutkittua tietoa kahvin vaikutuksista ruoansulatuskanavan toimintaan. Katso webinaarin tallenne!

Lue lisää
Image

Kahvi ja terveys –uutiskirje 09/2023

Syyskuun Kahvi ja terveys -uutiskirjeessä tutkittua tietoa kahvista, sydänterveydestä ja ruoansulatuskanavan toiminnasta.

Lue lisää
Image

Kahvi ja ruoansulatuskanava

Mitä tutkimukset kertovat kahvinjuonnin yhteydestä ruoansulatuskanavan eri osien, kuten vatsan, ohutsuolen tai paksusuolen vaivoihin?

Lue lisää

Sisällysluettelo