Meistä

Tutkittua tietoa kahvista

Elintarviketeollisuusliiton Kahvi- ja paahtimoyhdistys tarjoaa tällä sivustolla ravitsemuksen ja terveydenhuollon ammattilaisille  monipuolisesti kahvia, kofeiinia ja terveyttä koskevaa kansainvälistä, tieteellistä tutkimustietoa. Aiheesta julkaistaan jatkuvasti uusia tutkimuksia, joiden seuraamisen haluamme tehdä mahdollisimman helpoksi. Kahviin ja kofeiiniin liittyviä terveysväitteitä ei ole EU:ssa vielä hyväksytty käytettäväksi kaupallisessa kuluttajaviestinnässä.

Osoitteessa www.coffeeandhealth.org on laajempi englanninkielinen sivusto, josta löytyy mm. raportteja, asiantuntijahaastatteluja sekä uusimpien tutkimusten abstrakteja. 

Sivuston taustalla on voittoa tavoittelematon, vuonna 1990 perustettu Institute for Scientific Information on Coffee (ISIC).

Suomenkielisestä sivustosta vastaa Elintarviketeollisuusliiton Kahvi- ja paahtimoyhdistys.

ISIC:n keskeiset tehtävät ovat

  • kahviin ja terveyteen liittyvä tieteellinen tutkimus
  • tutkimustiedon kerääminen ja tieteellinen arviointi
  • riippumattoman tieteellisen tutkimuksen tukeminen
  • tasapainoisen tutkimustiedon jakaminen terveydenhuollon ammattilaisille

Lue lisää ISIC:n periaatteista viestinnässä ja tutkimusten tukemisessa täällä.

Elintarviketeollisuusliiton Kahvi- ja paahtimoyhdistys edustaa kahvialan johtavia yrityksiä Suomessa

Elintarviketeollisuusliitto

Kahvi- ja paahtimoyhdistys
Pasilankatu 2, 5.krs
PL 115
00241 Helsinki

Marleena Tanhuanpää
Johtaja, yhdistyksen asiamies
puh. 040 5282207
etunimi.sukunimi@etl.fi


Kahvi- ja paahtimoyhdistyksen jäsenyritykset ovat:

Meira
Paulig
Suomen Nestlé

Elintarviketeollisuusliiton Kahvi- ja paahtimoyhdistys on European Coffee Federationin (ECF) jäsen.

Elintarviketeollisuusliitto
European Coffee Federation

Siirry sivun alkuun